Sluiten GuppY

Sluiten GuppY community

Sluiten Insert an external page

Sluiten Setup YOUR GuppY

Welkom bij Educatie thuis

 

EduGuppY is een klein Webportal, dat makkelijk is te installeren en te gebruiken. EduGuppY heeft geen database nodig. Hierdoor kunt je zonder een MySQL database aan de slag. De enige voorwaarde is dat je provider gebruik van PHP toestaat.

Je hebt geen kennis nodig van HTML, MySQL database of PHP, hoewel enige kennis van HTML wel handig is. EduGuppY biedt een volledige en beveiligde Admin omgeving om de weergave van de website evenals de inhoud van de verschillende rubrieken te beheren. 

EduGuppy is een vork van de hoofdscript welke op www.freeguppy.nl te vinden is, een vork is een dusdanige aanpassing van de code dat deze niet meer orgineel is.

Dit is de kracht van opensource.


Beschrijving: gyfemale.gifDe hoofdwebsite van EduGuppY is: http://www.freeguppy.nl . Hier wordt support gegeven. Daarnaast zijn er enkele zustersites, EduGuppY is heel eenvoudig om te zetten in een andere taal en wordt dan ook wereldwijd gebruikt. 

Naast een enthousiast team die de basis van EduGuppy door ontwikkelt, zijn er vele andere Guppy gebruikers die ook hun steentje bijdragen. Zo zijn er Guppy gebruikers die zelf functies (plugins) maken en beschikbaar stellen aan de Guppy community. Veel van deze plugins zijn te vinden op GuppY Land een ondersteunende website naast de hoofdsite van  FreeGuppY.

FreeGuppY NL test de meest gebruikte plugins en vertaalt deze in het Nederlands. Van deze plugins bieden wij de Nederlandse taalbestanden aan in de Download sectie. De plug-ins zelf kun je downloaden bij de programmeur zelf. Zo weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.

EduGuppY biedt standaard de volgende functies:


- Nieuws
- Artikelen
- Links
- Downloads
- Fotoboek
- Gastenboek
- Forum
- FAQs
- Polls

-Gestplug


- Bezoekers statistieken
- Admin gebied
- RSS lezer 
- Nieuwbrief
- Kalender
- Zoeken
- Aanmaken van redacteuren
- 4 vrij invulbare blokken 
- Blog

 


 

Zoals vermeld zijn er naast de vele plugins nog:
- Forks (verbetering van bestaande onderdelen van GuppY die (nog) niet in standaard GuppY zijn opgenomen)
- Nieuwe sets met iconen (zoals bijvoorbeeld de menu icons)
- Nieuwe sets met avatars (persoonlijk icon t.b.v. forum)
- Nieuwe layouts, ook wel skins genoemd.

Alles word in ZIP format aangeboden, en kunnen met de meegeleverde plugin Gestplug zo in je website worden geďnstalleerd. Geen FTP meer nodig dan.
 

Met een GuppY website is het ook heel eenvoudig om de website in twee talen aan te bieden, zoals hier. En vind je deze site te druk of juist te kaal, staat de vormgeving je niet aan of juist wel? Jouw site kun je geheel naar eigen smaak, of nog beter, naar de smaak van jouw bezoekers inrichten. Alleen blokken aan de linker zijde, blokken erbij of juist weg? Dat kan. Download EduGuppY, installeer het en probeer het uit. Je zal zien dat het heel eenvoudig werkt. En kom je er niet uit? Raadpleeg de FAQ of stel je vragen in het forum. 

Team GuppY NL Beschrijving: smile

op dit moment
De 5 laatste logs

Welcome on your blog - Door GuppY Team

All GuppY  team is pleased to present here the blog that will allow you to post easyly your tickets .

Gepubliceerd op 28/11/2008 @ 14:27  - nee commentaar nee commentaar - Kijk naar? Lees reacties   Afdrukvoorbeeld  Print deze pagina

Opnieuw verbinden
---

Naam :

Wachtwoord


 Aantal bezoekers 1 lid


Bezoekers ingelogd

( niemand )
^ Boven ^